The Ordinary.
The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

5stars stars, based on 5 reviews
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
13,95 € 13,95
13,95 € 13,95
Valinta :
Tuotetiedot

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution -kasvovesi sisältää 7% glykolihappoa (AHA-happo), joka tunnetaan sen ihoa kuorivasta vaikutuksesta. Ihoa hellästi kuoriva kasvovesi auttaa tekemään ihosta heleämmän ja kirkkaamman näköisen samalla kun sen jatkuva käyttö auttaa silottamaan ihon pintatekstuuria pitkällä aikavälillä.

Kasvoveden sisältämä Tasmannia lanceolata -kasvin johdannainen auttaa vähentämään happojen usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Koska kasvin väri vaihtelee satokausien mukaan, voi se myös vaikuttaa tuote-erien sävyyn. Kasvovesi sisältää lisäksi ginseng-juurta ja aloe veraa, jotka molemmat auttavat heleyttämään ja rauhoittamaan ihoa.

Kasvoveden pH-arvo on optimoitu niin, että tuote voi vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti mahdollisimman vähäisellä ihoärsytyksellä.

  • Ihoa kuoriva kasvovesi

  • Sisältää 7% glykolihappoa (AHA)

  • pH 3.5-3.7

  • Vegaaninen koostumus

  • Cruelty Free

Koko: 240 ml

Käyttö

Pyyhi puhdistetut kasvot ja kaula kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Vältä silmänympärysaluetta. Älä huuhtele tuotetta kasvoilta. Käytä kasvovettä korkeintaan kerran päivässä, mielellään iltaisin. Kasvoveden sisältämät AHA-hapot saattavat tehdä ihosta herkän auringolle. Tämän vuoksi iho on hyvä suojata auringolta tuotetta käytettäessä ja vielä viikon ajan tuotteen käytön lopettamisesta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Potassium Sorbate,Citric Acid,Polysorbate 20,Sodium Benzoate,Ethoxydiglycol,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Dimethyl Isosorbide,Salicylic Acid,Cocamidopropyl Dimethylamine,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Caprylyl Glycol.,HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut