Lumene
Harmonia

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
21,95 €
21,95 €
Valinta : Nutri-Recharging Purifying Peat-to-Foam Cleanser 125 ml
Tuotetiedot

Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Purifying Peat-to-Foam Cleanser on vaahtoava puhdistusaine kasvoille. Miellyttävä päivittäiseen ihonpuhdistukseen tarkoitettu turvepohjainen puhdistusaine vaahtoutuu ja irrottaa iholta öljyä, likaa ja meikkiä huuhtoen epäpuhtaudet pois. Maanläheinen ainesosa pohjoisesta luonnosta auttaa syväpuhdistamaan ihoa ja kirkastaa ihon hetkessä sisältämänsä humushapon ansiosta. Pohjoinen pakurikääpä puolestaan sisältää ihon tasapainottamiseen tarvittavia ravinteita. Iho tuntuu hyvältä, puhtaalta ja kuulaalta.

Lumene HARMONIA -tuotelinjan iholle välttämättömät ravitsevat ja uudistavat ainesosat palauttavat tasapainon ihollesi. Superruokana tunnetun, yhden maailman tehokkaimpiin luonnon antioksidantteihin kuuluvan pohjoisen pakurin sisältämät mikroravinteet täydentävät ihoasi, jotta se säilyisi kauniin harmonisena ja täydellisen elinvoimaisena. Kosteutettu ja täynnä ravitsevia ainesosia oleva iho näyttää kauniin virheettömältä, hehkuvan hyvinvoivalta ja huokuu tasapainoa.

Koko: 125 ml

Käyttö

Levitä kasvojenpuhdistusainetta runsaasti kostealle iholle ja hiero, kunnes tuote vaahtoaa. Huuhtele huolellisesti.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Parfum (Fragrance),Citric Acid,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,Sodium Citrate,Tocopherol,Xanthan Gum,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Sodium Chloride,Alcohol,Geraniol,Cocamidopropyl Hydroxysultaine,Cetearyl Alcohol,Lactic Acid,Kaolin,Magnesium Aluminum Silicate,Sodium Phytate,Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,Sodium Cocoamphoacetate,Propanediol,Betula Alba (Birch) Juice,PEAT,RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT JUICE EXTRACT,INONOTUS OBLIQUUS (CHAGA) EXTRACT,EMPETRUM NIGRUM (BLACK CROWBERRY) FRUIT JUICE,RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT EXTRACT

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut