Lumene
Herkkä

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Gentle 3in1 Makeup Melting Wipes 25Pcs
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
Tuotetiedot

Lumene HERKKÄ Gentle 3in1 Makeup Melting Wipes -puhdistusliinat poistavat iholta kasvomeikin, silmämeikin sekä huulimeikin pohjoisen lähdeveden avulla. Erityisesti herkälle iholle kehitetyt meikinpoistoliinat jättävät ihon puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi.

  • Herkälle iholle

  • Kaikille ihotyypeille

  • Kasvomeikille, silmämeikille ja huulimeikille

Koko: 25 kpl

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,Betaine,Benzoic Acid,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Cetyl Palmitate,Ceteareth-20,Ceteareth-12,Cetearyl Alcohol,Dehydroacetic Acid,Cetearyl Isononanoate,Sodium Hydroxide,Allantoin,Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract,Propanediol

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut