bareMinerals
Mineral Cleansing Water

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 4,70 €

18,80 € 23,50 €

Säästät 4,70 €

18,80 € 23,50 €

Valinta :
Tuotetiedot

Hellävarainen ja helppokäyttöinen bareMinerals Mineral Cleansing Water -puhdistusvesi poistaa kasvoilta vaivatta meikin ja epäpuhtaudet. Öljytön puhdistusvesi sopii käytettäväksi myös silmämeikin poistamiseen.

Misellivesi sisältää mineraalipitoista merisuolaa, kurkku-uutetta ja ruusuvettä, joiden ansiosta iholle jää puhdas, pehmeä ja raikas tunne. Miselliveden kosteuttava koostumus huolehtii, että ihonpuhdistus on tehokasta ilman, että ihon luonnollinen tasapaino kuitenkaan horjuu. Misellivedesi tuoksuu ruusulta.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Öljytön koostumus

  • Alkoholiton

  • Kasvomeikin ja silmämeikin poistoon

Koko: 200 ml

Käyttö

Kastele vanulappu misellivedellä ja pyyhi kasvot hellästi puhtaiksi. Jos käytät misellivettä vesilukoisen silmämeikin poistoon, anna lapun vaikuttaa hetki suljetulla silmällä ennen kuin pyyhit silmämeikin pois. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä miselliveden käytön jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Butylene Glycol,Citric Acid,Potassium Hydroxide,Phenoxyethanol,Sodium Citrate,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract,Propanediol,PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER,SODIUM METAPHOSPHATE,Rosa Damascena Flower Water,Water (Aqua/Eau),Sea Salt (Maris Sal/Sel Marin),PEG/PPG-35/40 Dimethyl Ether

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.