By Wishtrend
By Wishtrend Acid-Duo 2% Mild Gel Cleanser

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 150 ml
Tuotetiedot

Puhdistustuote kasvoille, jonka alhainen pH 5,5 suojaa ihoa ja kuorii kevyesti 1% LHA-hapolla (Capryloyl Salicylic Acid) sekä 1% PHA-hapolla (glukonolaktoni). LHA auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia salisyylihapon tavoin, mutta se ei imeydy niin syvälle ihoon, jonka ansiosta tämä happo sopii erinomaisesti herkälle iholle. LHA toimii antibakteerisena raaka-aineena ehkäisten tulehduksia ja supistaen ihohuokosia, kun taas PHA vetää puoleensa ja sitoo kosteutta. B12-vitamiini antaa tuotteelle sen pinkin värin.

  • Alhaisen pH:n puhdistustuote
  • Kuorii kevyesti PHA- ja LHA-hapoilla
  • Supistaa ihohuokosia ja kosteuttaa

Tuotenumero: 93661
Annostus ja käyttö

Käytä kasvojen puhdistukseen 2-3 kertaa viikossa ihotyypistäsi riippuen. Vältä samanaikaista käyttöä muiden kuorivien tuotteiden kanssa.

Levitä aina aurinkosuojatuote aamuisen ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena kun käytät happoja, sillä iho tulee herkemmäksi auringolle. On tärkeää levittää lisää tuotetta päivän aikana ylläpitääksesi suojaa. Suosittelemme välttämään happojen käyttöä ennen auringonottoa

Katso lisää vastaavia kuin By Wishtrend Acid-Duo 2% Mild Gel Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut