Kerstin Florian
Rehydrating Eye Make-Up Remover

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Rehydrating Eye Make-Up Remover on kosteuttava silmämeikinpoistoaine. Hellävarainen kaksifaasinen koostumus poistaa vesiliukoisen ja vedenkestävän meikin nopeasti. Silmämeikinpoistoaine sopii kaikille ihotyypeille ja piilolinssien käyttäjille. Iholle jää raikas ja puhdas tunne.

  • Kosteuttava silmämeikinpoistoaine

  • Sopii kaikille ihotyypeille

  • Poistaa myös vedenkestävän silmämeikin
     

Koko: 100 ml

Ainesosat

Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Panthenol, Pentylene Glycol, Malachite Extract, Potassium Chloride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Benzophenone-4, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide.

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.