NIOD
Low-Viscosity Cleaning Ester

(1 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille

Säästät 4,45 €

40,05 € 44,50 €

10%

Säästät 4,45 €

40,05 € 44,50 €

Variantti : 240 ml
Tuotetiedot

NIOD Low-Viscosity Cleaning Ester

Ihon luonnollista suojaa tukeva NIOD Low-Viscosity Cleaning Ester -ihonpuhdistustuote puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin samalla kun se auttaa tasapainottamaan näkyvää talintuotantoa. Iholle hellävarainen ihonpuhdistustuote ei sisällä puhdistavia kasviöljyjä, vettä tai puhdistustuotteille tyypillisiä peseviä ainesosia. Sen sijaan se hyödyntää sokerista eristettyä aktiiviainetta ja avokadon estereitä, jotka puhdistavat ihon ilman vettä.

Puhdistustuote jättää ihon miellyttävän kosteutetuksi samalla kun sen edistyksellinen koostumus auttaa tehostamaan ihonpuhdistuksen jälkeen käytettävien hoitotuotteiden aktiiviaineiden pääsyä iholle.

  • Kaikille ihotyypeille
  • Ei sisällä vettä, alkoholia, silikoneja tai pähkinää
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 250 ml

Käyttö

Hiero runsas määrä puhdistustuotetta kuivalle kasvojen iholle ja huuhtele iho puhtaaksi lämpimällä vedellä. Puhdistustuote sopii käytettäväksi myös ilman vettä pyyhkimällä kasvot puhtaaksi sillä kostutetulla vanulapulla.

Ainesosat

Tuotenumero: 70568

Katso lisää vastaavia kuin Low-Viscosity Cleaning Ester

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut