NIOD
Sanskrit Saponins

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 6,70 €

26,80 € 33,50 €

Säästät 6,70 €

26,80 € 33,50 €

Variantti : 90 ml
Tuotetiedot

NIOD Sanskrit Saponins

Tulevaisuus on mennessä! Perinteitä kunnioittaen valmistettu NIOD Sanskrit Saponins -puhdistusbalmi yhdistää ikiaikaisen tiedon ja modernin teknologian. Puhdistustuote hyödyntää Ayurvedaan pohjautuvia sapoiineja, jotka saavat värinsä ja tuoksunsa kaukana modernin yhteiskunnan hälinästä olevasta paikasta. Sapoiinit syväpuhdistavat ihon samalla kun ne kunnioittavat sen luonnollista tasapainoa. Ne puhdistavat ihon pinnalta kuolleen ihosolukon ilman, että ne varsinaisesti kuorivat ihoa. Ne myös puhdistavat ihon pinnalta epäpuhtaudet ja syväpuhdistavat ihohuokoset. Samalla ne pesevät iholta sille erittyneen liiallisen talin ja öljyn kannustaen ihon luonnollisia toimintoja ja talineritystä.

Puhdistustuote kohdistaa säännöllisellä käytöllä tehonsa ihon epäpuhtauksin ja tukkeumiin. Tuotteen kaikille ihotyypeille sopiva koostumus tekee ihosta jo ensimmäisellä käyttökerralla säteilevämmän ja puhtaamman näköisen. Samalla se myös häivyttää ihohuokosia.

Huomioithan, että puhdistustuote on tarkoitettu nimenomaan ihon puhdistukseen eikä meikin poistoon.

  • pH 7.0-7.5
  • Ei sisällä alkohlia, öljyjä tai silikoneja
  • Vegaaninen
  • Cruelty Free

Paluu perinteisiin

Ihonpuhdistus alkoi aikoinaan vedestä ja evoluutio toi siihen mukaan saippuan. Myöhemmin kuitenkin huomattiin, että saippua voi olla liian voimakkaasti ihoa pesevä, minkä vuoksi kehitettiin saippuattomia pinta-aktiivisia puhdistusaineita. Näidenkin aineiden vaikutus iholla kyseenalaistettiin, minkä seurauksena kehitettiin sulfaatittomia pinta-aktiivisia puhdistusaineita. Tosiasiassa osa sulfaatteja sisältävistä pinta-aktiivisista ainesosista on kuitenkin huomattavasti hellävaraisempia ja jopa tehokkaampia. Lopulta pinta-aktiivisia ainesosia alettiin ylipäätään pitää iholle huonona vaihtoehtona ja öljyjen käyttöä ihonpuhdistuksessa alettiin suositella niiden sijaan. Viimeisin trendi ovat misellivedet, jotka korvaavat veden ihonpuhdistuksessa täysin.

Vaihtoehtoja kasvojen puhdistukseen on nykyään monia ja niistä jokainen on omalla tavallaan hyvä. Suurin ongelma on kuitenkin, että useimmat nykyaikaiset puhdistustuotteet keskittyvät poistamaan kasvoilta meikin eivätkä niinkään puhdistamaan itse ihoa, jolla on epäpuhtauksia, kuollutta ihosolukkoa ja ylimääräistä talia. Siitä huolimatta, että nykyaikaiset ihonpuhdistustuotteet kykenevät puhdistamaan kasvot tehokkaasti, ei niiden puhdistava vaikutus ulotu syvälle ihohuokosiin.

Vaihtoehto näille tuotteille ovat vahvoja happoja, alkoholeja ja kuorivia ainesosia sisältävät puhdistustuotteet, jotka kuitenkin vievät vaikutuksensa äärimmäisyyksiin vieden ihon pinnalta kaiken mahdollisen ja vielä vähän enemmänkin, minkä seurauksena iho kuivuu ja saattaa jopa ärtyä. Ihosta tulee alttiimpi ympäristön vaikutuksille ja se saattaa jopa ikääntyä nopeammin. Joskus voikin siis olla hyvä hyvä palata ajassa taaksepäin ja yhdistää perinteet moderniin teknologiaan parhaan lopputuloksen luomiseksi.

Käyttö

Käytä puhdistustuotetta joka toinen päivä aamulla tai illalla tai halutessasi useamminkin. Jos kasvoillasi on meikkiä, puhdista se iholta ennen tuotteen käyttöä. Kastele kasvojen iho, vaahdota pieni määrä tuotetta kämmenillä ja hiero se kasvojen iholle hellästi silmännympäryksiä välttäen. Huuhtele iho hyvin tuotteen käytön jälkeen ja kuivaa kasvot pyyhkeellä.

Huomioithan, että kasviperäiset sapoiinit ja muut kasviperäiset ainesosat saattavat ärsyttää silmiä. Ärsytystä voidaan välttää pitämällä silmät suljettuina ihon puhdistuksen ajan. Tavallisesti kevyt ärsytys silmänympäryksillä katoaa muutamassa minuutissa.

Ensimmäisillä käyttökerroilla iho saattaa tuntua hieman kuivalta, mutta tämä on vain väliaikaista ja johtuu siitä, että tuote on puhdistanut ihon pinnalta liialliset öljyt kannustaakseen ihon luonnollista öljyjen tuotantoa. Tunne katoaa kuitenkin muutamissa minuuteissa ihon tasapainottuessa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Caprylic/Capric Triglyceride,Caprylyl Glycol,Xanthan Gum,Chlorphenesin,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Pentylene Glycol,Sorbic Acid,1,2-Hexanediol,Polysorbate 60,Arginine,Acacia Senegal Gum,Gypsophila Paniculata Root Extract,Melanin,Sapindus Mukurossi Fruit Extract,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,acacia concinna fruit extract,Polyacrylate Crosspolymer-6,Balanites Aegyptiaca (Desert Date) Fruit Extract

Katso lisää vastaavia kuin Sanskrit Saponins

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut