OFRA Cosmetics
Foaming Vitamin C Cleanser

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,95 € 17,95
17,95 € 17,95
Valinta :
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Foaming Vitamin C Cleanser on vaahtoava puhdistusaine kasvoille. Puhdistusvaahto tasapainottaa ihon talintuotantoa ja poistaa iholta meikkijäämät ja epäpuhtaudet. Puhdistusvaahdon C-vitamiinia sisältävä koostumus taistelee pigmenttimuutoksia vastaan ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksia.

  • Puhdistusvaahto epäpuhtaalle iholle ja sekaiholle

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä puhdistusvaahtoa kuiville kasvoille pyörivin liikkein ja huuhtele lämpimällä vedellä. Voidaan käyttää aamuin illoin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citric Acid,Sodium Laureth Sulfate,Decyl Glucoside,Fragrance,Deionized Water,Cocoamidopropyl Betaine,Penthenol,Propylene Glycol (And) Diazolidinyl Urea (And) Phenoxyethanol (And) Ethylhexyglycerin,Octylmethyl Cyclopentasiloxane,Fd & C Color

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.