Priori
Q+SOD fx210 - Active Cleanser

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 180 ml
Tuotetiedot

Priori Q+SOD fx210 Active Cleanser on kasvojenpuhdistusaine, joka sopii samealle ja syväpuhdistusta kaipaavalle iholle. 12% maitohappoa sisältävä kasvojenpuhdistusaine tasoittaa ihon tekstuuria ja puhdistaa ihohuokoset täydellisesti. Kasvojenpuhdistusaine auttaa ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia 0,5% pitoisuudella tehokkaasti kuorivaa salisyylihappoa. Kevyesti vaahtoava kasvojenpuhdistusaine jättää ihon raikkaan ja miellyttävän pehmeän tuntuiseksi häivyttäen samalla laajentuneita ihohuokosia. Puhdistusaineen Q+SOD-yhdiste koostuu superoksididismutaasista ja Q10-koentsyymistä, jotka imitoivat luonnollisia antioksidantteja ja tarjoavat iholle vahvan suojan ulkoisilta ärsykkeiltä.

 

  • Kuoriva kasvojenpuhdistusaine
  • Syväpuhdistava vaikutus
  • Häivyttää ihohuokosia
  • Sisältää 12% maitohappoa
  • Sisältää 0,5% salisyylihappoa

Tuotenumero: 81952
Käyttö

Annostele pieni määrä kasvojenpuhdistusainetta kostutetuille kämmenille. Vaahdota ja hiero hellävaraisesti kasvoille. Huuhtele vedellä ja taputtele iho kuivaksi. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 

Ennen käytön aloittamista, testaa tuotetta levittämällä pieni määrä kyynärtaipeeseen.Jos ihoärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä ohjeen mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA) ja betahydroksihappoa (BHA), jotka voivat lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin Q+SOD fx210 - Active Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.