Priori
TTC fx310 Naturally Enriched Cleanser

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 180 ml
Tuotetiedot

Priori TTC fx310 Naturally Enriched Cleanser -puhdistusgeeli hoivaa ja syväpuhdistaa epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa. Hajusteeton puhdistusgeeli kuorii ihoa miedosti ja pitää sen pH-tasapainon vakaana. Tasapainottava puhdistusgeeli rauhoittaa ihoa ja auttaa ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia kosteuttaen samalla ihoa aloe veran ja hunajauutteen avulla. TTC eli Triple Turmeric Complex -yhdiste sisältää kolmea aktiivista, väritöntä kurkumauutetta, antioksidanttista vihreää teetä ja lakritsinjuurta. Tämä yhdiste tekee puhdistusgeelistä ihoa kirkastavan, sen hyvinvointia tukevan ja punaisuutta häivyttävän.

 

  • Puhdistusgeeli epäpuhtaalle iholle
  • Ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntyä
  • Hajusteeton koostumus

Tuotenumero: 81958
Käyttö

Annostele 1-2 pumppausta puhdistusgeeliä kämmenille, vaahdota kevyesti lisäämällä pieni määrä vettä ja levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero iholle ja poista lämpimällä, puhtaalla kasvopyyhkeellä ja vedellä. Taputtele iho kuivaksi. Käytä 1-2 kertaa päivässä. Vinkki: käytä Naturally Enriched Cleanser -puhdistustuotetta yhdessä kasvoharjan kanssa saadaksesi taatun syväpuhdistuksen ihollesi!

Katso lisää vastaavia kuin TTC fx310 Naturally Enriched Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.