Maria Åkerberg
AHA & Jojoba Peeling

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,90 € Suos. hinta 21,95 €
16,90 € Suos. hinta 21,95 €
Variantti : 100 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

AHA & Jojoba Peeling on mekaaninen happokuorinta kaikille ihotyypeille. Luonnollisen sokerijuurikkaasta peräisin olevan Maitohapon (AHA) ja Jojobaöljystä uutettujen pienten jyvien yhdistelmä ehkäisee ihohuokosia tukkeutumasta ja aknen syntymistä samalla, kun se uudistaa ihon hohdetta ja ehkäisee pigmenttiläikkien syntymistä. Iho uudistuu jatkuvasti. Ihosolujen hylkiminen voi kuitenkin olla hidasta, mikä tekee ihosta kuivan. Iho menettää hohtonsa ja laajentuneita ihohuokosia syntyy helpommin. AHA & Jojoba Peelingin jojobajyvät ovat täydellisen muotoisia ja kokoisia irrottamaan varoen kuolleita ihohuokosia ihoa ärsyttämättä. Maitohappo ehkäisee Melaniinin kerääntymisen ihoon ja se valkaisee pigmenttiläiskiä. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43651
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Jojoba Wax, Cetearyl Glucoside, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin (Vegetable), CI 77289, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Käytä AHA & Jojoba Peelingiä kasvokuorintana puhdistuksen jälkeen kaksi kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Levitä AHA & Jojoba Peelingiä puhdistetulle, kuivalle iholle. Hiero pehmein, pyörivin liikkein. Vältä silmienympärysihon aluetta sekä ärtynyttä ihoa, kuten finnejä. Jos ihosi on erittäin herkkä, levitä ohut kerros ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan hieromatta. Tällöin iho saa hellävaraisen kuorinnan. Huuhtele haalealla vedellä ja viimeistele ihotyyppiisi sopivalla Freshenerillä. Puhdistava kuuri: Levitä AHA & Jojoba Peelingiä iholle ja kuori. Harjaa pois mahdolliset rakeet ja laita sen jälkeen iholle Face Mask Clearing. Anna vaikuttaa yön yli ja huuhtele aamulla. Toinen vaihtoehto on antaa vaikuttaa vähintään 20 minuuttia. Voit hyvin käyttää kuorinnan yhteydessä aina kasvonaamiota. Kuorinta ja naamio toimivat kaikkein parhaiten yhdessä. AHA & Jojoba Peeling sopii myös manikyyriin ja pedikyyriin. Hiero AHA & Jojoba Peelingiä kynsinauhoille. Huuhtele. Hiero sen jälkeen kynsiin ja kynsinauhoihin Myrrh Nail & Cuticle Oil -öljyä. HUOM! Älä käytä AHA & Papaya Peelingiä auringonvalossa.

Katso lisää vastaavia kuin AHA & Jojoba Peeling

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.