Bioeffect
Volcanic Exfoliator

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 60 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

BIOEFFECT Volcanic Exfoliator on kirkastava kasvokuorinta, jonka syväpuhdistava ja ihoa pehmentävä koostumus hyödyntää islantilaista, mikrokristallisoitua laavaa, jauhettua aprikoosin kiveä sekä salisyylihappoa. Iholle raikkaan tunteen jättävä tuote auttaa parantamaan muiden BIOEFFECT-tuotteiden vaikutuksia kuorimalla kuivan ja kuolleen ihosolukon pois ihon pinnalta, mikä helpottaa hoitotuotteiden EGF-soluaktivaattorin imeytymistä iholle.

  • Kirkastava kasvokuorinta

  • Kaikille ihotyypeille

  • Syväpuhdistaa, pehmentää ja raikastaa ihoa

Koko: 60 ml

Käyttö

Levitä kuorintavoidetta puhtaalle ja kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero tuotetta iholle hellin, pyörivin liikkein sormenpäitä käyttäen. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Huuhtele iho puhtaaksi lämpimällä vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Propylene Glycol,Tocopheryl Acetate,Glycerine,Sucrose Palmitate,Sodium Salicylate,Sucrose Stearate,Caprylic/ Capric Triglyceride,Helianthus Annus Seed Oil,Dipelargonate Aqua,Prunus Armeniaca Seed Powder,Sucrose Laureate,Lava Powder

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.