Dr Brandt
House Calls

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,39 €

66,56 € 73,95 €

10%

Säästät 7,39 €

66,56 € 73,95 €

Variantti : Radiance Resurfacing Cleansing Foam 50 ml
Katso myös
Dr Brandt
40 ml
Tuotetiedot

Dr Brandt House Calls Radiance Resurfacing Foam -puhdistusvaahto on epäpuhtaalle ja samealle iholle kehitetty heleyttäjä, joka kuorii ihoa. Pehmeästi kupliva puhdistusvaahto poistaa iholta lian ja epäpuhtaudet sekä kuorii kuollutta ihosolukkoa ja palauttaa ihon luontaisen heleyden. Ihon sävy tasoittuu ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin.

Dr Brandt House Calls Radiance Resurfacing Foam -kuorintavaahto sisältää useita hellävaraisia AHA-hedelmähappoja kuten sokeriruo'osta uutettua glykolihappoa, mustikoista uutettua maitohappoa, appelsiinista ja sitruunasta saatavaa sitruunahappoa sekä vaahterasta saatavia viini- ja buteenidihappoja, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti.

  • Kuoriva puhdistusvaahto

  • Puhdistaa kasvot ja irrottaa kuollutta ihosolukkoa

  • Heleyttävä ja ihon sävyä tasoittava koostumus

  • Pakkaus sisältää tuotteen käyttöön tarkoitetun lastan

  • Sopii kaikille ihotyypeille

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä kuoriva puhdistusvaahto puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa noin 60 sekuntia, kunnes voiteesta on muodostunut vaahto. Poista vaahto iholta pakkaukseen sisältyvällä lastalla: pyyhi lastalla ihoa ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvojen keskiosasta kohti ulkoreunoja. Älä paina lastaa ihoa vasten, vaan liu'uta hellästi ihon pinnalla. Hiero jäljelle jäänyt vaahto iholle, älä huuhtele. Käytä kuorintaa ihotyypin mukaan, enintään 1-2 kertaa viikossa.

Huom. Suojaa iho auringolta käytön jälkeen.

Tuotenumero: 76518

Katso lisää vastaavia kuin House Calls

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.