Exuviance
Performance Peel AP 25

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
97,95 €
Uutta
97,95 €
Variantti : 26 pads
Katso myös
Exuviance
100 ml
Tuotetiedot

Tehokas kuorinta-aine kotikäyttöön. Se uudistaa ihoa intensiivisesti. Yhdistelmä glykoli-, manteli- ja PHA-happoja hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Kuorinta parantaa ihon rakennetta, tasoittaa epätasaista pigmentaatiota ja minimoi pintajuonteita ja ryppyjä. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta käytetään varovaisesti herkällä ja reaktiivisella iholla.

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta käytetään varovaisesti herkällä ja reaktiivisella iholla.

Levitä ACTIVATOR PAD koko kasvoille, mutta varovaisesti silmänympärysiholle ja huulten alueelle. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Levitä NEUTRALIZER PAD hoidettavalle alueelle. Huuhtele huolellisesti vedellä. Tarkkaille ihoa koko käsittelyn ajan. Jos ärtymystä ilmenee, lopeta NEUTRALIZER PADin käyttö. Käytä enintään 2 kertaa viikossa ihon sietokyvyn mukaan. Jos iho ärtyy, käyttöväliä harvennetaan. Huomaa, että päivällä on käytettävä aurinkosuojaa, koska tuotteen AHA-pitoisuus on korkea.

Ainesosat

Activator Pad Ingredients: Aqua/Water/Eau, Mandelic Acid, Glycolic Acid, Gluconolactone, Ammonium Hydroxide, Arginine, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Bisulfite, Chlorphenesin, Methylparaben. Neutralizer Pad Ingredients: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Bicarbonate, Glycine, Benzalkonium Chloride.

Katso lisää vastaavia kuin Performance Peel AP 25

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.