Filorga
Oxygen-Peel

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,59 €

30,36 € 37,95 €

Säästät 7,59 €

30,36 € 37,95 €

Variantti : 150 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Oxygen-peel on mikro-kuorinnan avulla vaikuttava voide, joka muun muassa auttaa solujen uusiutumisessa. Sillä on myös kuorivateho, ja se sopii päivittäiseen käyttöön. Intensiivinen ja tasainen iho, joka saa kosteutta ja hehkua. Saadaksesi optimaalisen lopputuloksen käytä voidetta joka yö kasvoveden jälkeen.

 

Käyttö: Leivtä joka yö pumpulilla (vain kaksi pumppausta riittää) puhtaalle iholle. Vältä tuotteen joutumista silmiin. 

Ainesosat

Parfum (Fragrance),Citric Acid,Phenoxyethanol,Sodium Citrate,Aqua (Water,Eau),Magnesium Sulfate,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Sodium Acetate,Sodium Chloride,Alcohol,Ascorbic Acid,Pentylene Glycol,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Niacinamide,Biotin,Inositol,Calcium Pantothenate,Serine,Arginine,Alanine,Threonine,Polysorbate 80,Glycine,Glucose,Pyridoxine HCL,Salicylic Acid,Glutamic Acid,Aspartic Acid,Capryloyl Glycine,Proline,Retinyl Acetate,Riboflavin,Folic Acid,Methionine,Aminobutyric Acid,Hydroxyproline,Sodium Phosphate,Potassium Chloride,Tyrosine,Gluconolactone,Phytic Acid,Propanediol,Cyanocobalamin,Methyl Diisopropyl Propionamide,CALCIUM CHLORIDE,TOCOPHERYL PHOSPHATE,Niacin,Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract,Coenzyme A,Glucosamine,Taurine,Leucine,Lysine HCl,Valine,Isoleucine,Histidine,Phenylalanine,Cystine,Mandelic Acid,Tryptophan,Asparagine,ORNITHINE,Glutamine,Glutathione,Deoxyadenosine,Deoxycytidine,Deoxyguanosine,Deoxythymidine,Nicotinamide Adenine Dinucleotide,Glucuronolactone,Sodium Glucuronate,Thiamine Diphosphate,Disodium Flavine Adenine Dinucleotide,Sodium Uridine Triphosphate,Methyl Deoxycytidine,Pyridoxal 5-Phosphate

Katso lisää vastaavia kuin Oxygen-Peel

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut