OFRA Cosmetics
Soft Pearl Peel

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 60 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Soft Pearl Peel on tehokas kuorintavoide kasvoille. Kuorintavoide poistaa kuollutta ihosolukkoa ja pehmittää ihoa. Kuorintavoide vähentää mustapäiden näkyvyyttä ja tekee kasvoista raikkaan tuntuiset.

  • Kuorintavoide kasvoille

  • Sopii kaikille ihotyypeille

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 60 ml

Käyttö

Levitä kuorintavoidetta kuiville tai kosteille kasvoille. Anna vaikuttaa 5-10 minuutin ajan ja huuhtele hellästi hieroen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Cetyl Alcohol,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Propylene Glycol,Caprylyl Glycol,Xanthan Gum,Isopropyl Myristate,Hexylene Glycol,Fragrance,PEG 40 Stearate,Caprylic / Capric Triglyceride,FD&C Green #3,DI Water,Apricot Seed Powder,Mica & Titanium Dioxide,Dimethicone 350,TEA 99%

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.