Priori
LCA fx160 - 2xfoliant Peel+Scrub

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 13,59 €

54,36 € 67,95 €

Säästät 13,59 €

54,36 € 67,95 €

Variantti : 200 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Priori LCA fx160 2xfoliant Peel+Scrub on tehokas yhdistelmä kemiallista ja mekaanista kuorintaa kasvojen iholle. Kasvokuorinta sisältää ihoa uudistavia AHA-happoja ja vesistöystävällisiä mikrorakeita, joiden avulla ihosta tulee sileän ja raikkaan tuntuinen. Kuorinta sopii käytettäväksi sekä kasvojen että vartalon iholle. Kasvokuorinnan sisältämä 16% LCA Complex -yhdiste koostuu maitohaposta ja laajakirjoisista A-, C-, E- ja provitamiini A -vitamiineista. Yhdisteen ansiosta kasvokuorinta on kosteuttava ja ihoa tasapainottava.

 

  • Tehokas kuorinta kasvoille ja vartalolle
  • Sisältää AHA-happoja ja kuorivia mikrorakeita

Käyttö

Saadaksesi täydellisen viikottaisen kuorinnan, annostele runsas määrä kämmenillesi tai pesusienelle ja hiero hellävaraisesti kasvoille ja vartalolle. Huuhtele vedellä ja taputtele iho kuivaksi. Erityisen kuiville alueille levitä kuivalle iholle, ota kämmeniisi pieni määrä vettä ja hiero kuivia alueita saadaksesi intensiivisemmän kuorinnan.

Kevyt kihelmöinnin tunne on normaalia. Jos ihoärsytystä ilmenee, huuhtele huolellisesti vedellä ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä vain ohjeiden mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, pukeudu suojaaviin vaatteisiin ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin LCA fx160 - 2xfoliant Peel+Scrub

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.