Priori
TTC fx360 Natural Enzyme Peel & Masque

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 11,99 €

47,96 € 59,95 €

Säästät 11,99 €

47,96 € 59,95 €

Variantti : 120 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Priori TTC fx360 Natural Enzyme Peel & Masque on tehokkaasti ihoa uudistava, luonnollisia entsyymejä sisältävä kasvonaamio. Kuoriva kasvonaamio auttaa kirkastamaan ihoa ja tasoittamaan sen tekstuuria. Erityisesti epäpuhtauksia vastaan taisteleva kasvonaamio sisältää pajunkuoriuutetta, joka on ihohuokosia syvältä kuorivan salisyylihapon lähde. Kasvonaamio tasapainottaa ihoa ja tarjoaa sille välttämätöntä kosteutusta arganöljyn ja karitevoin avulla. Tämä tekee kasvonaamiosta sopivan myös kuivalle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Kasvonaamio hyödyntää Triple Turmeric -yhdistettä (TTC), joka kohdistaa tehonsa juonteisiin ja pigmenttivirheisiin kirkastaen ja suojaten ihoa. Kasvonaamion superyhdiste sisältää kurkumajuuren uutetta, vihreää teetä, lakritsijuurta ja viinirypäleen siemenistä saatavaa öljyä.

 

  • Kuoriva kasvonaamio
  • Erityisesti epäpuhtaalle iholle
  • Syväpuhdistava vaikutus
  • Sisältää pajunkuoriuutetta

Käyttö

Levitä runsas kerros kasvonaamiota puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa noin 2-10 minuuttia. Poista viileällä vanulapulla tai kasvopyyhkeellä. Käytä viikottain.

Katso lisää vastaavia kuin TTC fx360 Natural Enzyme Peel & Masque

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.