SkinPlan
Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 30 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

SkinPlan Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%

Fruit Acid Peeling A.H.A. 20% on erittäin tehokas kasvokuorinta, jonka tehoaineet vaikuttavat ihon uloimmassa, kuolleista ihosoluista ja talista koostuvassa ihokerroksessa. Tuote irroittaa ihon pinnalta epäpuhtauksia, liiallista talia ja kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon kirkkaammaksi ja heleämmäksi. Samalla sen hoitava koostumus rauhoittaa ihon ärsytystä ja punoitusta. 

Koko: 30ml

Käyttö

Käytä tuotetta kerran kuussa tai joka toinen viikko. Käytön aikana iholla saattaa tuntua kevyttä kihelmöintiä, joka on merkki tuotteen AHA-happojen toimivuudesta. Levitä tuotetta vain puhdistetulle iholle välttäen silmien ja suun aluetta. Jätä tuote vaikuttamaan 15 minuutin ajaksi ja runsaalla määrällä kädenlämpöistä vettä. AHA-hapot saattavat aiheuttaa yliherkkyyttä auringonvalolle, minkä vuoksi aurinkosuojatuotteiden käyttö on suositeltavaa, mikäli altistut kuorinnan jälkeen auringonvalolle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Butylene Glycol,Methylparaben,Ethylparaben,Citric Acid,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Sodium Citrate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Malic Acid,Sorbitol,Imidazolidinyl Urea,Tartaric Acid,Ceratonia Siliqua (Locust Bean Gum),Bis-(2-Hydroxyethyl)-Amino-Tris-(Hydroxymethyl)-Methane,CI 47 005 (Yellow 10).

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut