The Ordinary
Alpha Lipoic Acid 5%

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 30 ml
Katso myös
The Ordinary
50 ml
Tuotetiedot

The Ordinary Alpha Lipoic Acid 5% sisältää lipoiinihappoa, joka tunnetaan tehokkaana antioksidanttina. Lipoiinihappo auttaa tukemaan ihon uudistumista, parantamaan ihon pintatekstuuria sekä tasoittamaan ihon sävyä.

The Ordinaryn hoitoneste sisältää huikean 5% pitoisuuden laadukasta lipoiinihappoa. Korkean aktiiviainepitoisuuden vuoksi tuotetta ei suositella päivittäiseen käyttöön. Tuotteessa on vedetön koostumus, jotta sen aktiiviaine pysyy stabiilina. Tuote saattaa siksi tuntua iholla hieman öljyiseltä pienen hetken ajan sen levityksen jälkeen. Lipoiinihappo on erittäin herkkä auringonvalolle, minkä vuoksi tuote tulee pitää suojattuna auringolta. Tämän vuoksi tuotetta myös suositellaan käytettäväksi vain öisin.

  • 5% lipoiinihappo

  • Vegaaninen koostumus

  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä 2-3 pisaraa nestettä kasvoille illalla korkeintaan 2-3 kertaa viikossa. Älä käytä tuotetta herkällä tai ärtyneellä iholla. Nestettä voidaan laimentaa miedommaksi muilla öljyillä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

Propanediol,Thioctic Acid.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.