Annemarie Börlind
3-in-1 Facial Oil for dry, demanding skin

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
49,50 €
49,50 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Annemarie Börlind
50 ml
Tuotetiedot

Anti-age kasvoöljy rauhoitetulle, elvytetylle iholle. Kasvoöljy suodattimilla, jotka suojaavat matkapuhelimista, televisioista, tableteista ja tietokoneista tulevalta näytön säteilyltä. Sinisellä valolla on negatiivinen alentava vaikutus; ihosolujemme solurakenne ja laukaisee ikääntymisprosesseja, jotka edistävät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Näkyvä sininen valo tunkeutuu ihon kaikkiin kerroksiin. Tagetesista peräisin olevaa luteiinia ja runsaasti antioksidantteja sisältävä öljy auttaa aktiivisesti suojaamaan ihoa tältä valolta ja sen kielteisiltä vaikutuksilta.

Sisältää kasviöljyjä, jotka imeytyvät nopeasti värjäytymättä ja tekevät ihosta pehmeä ja joustava. Sisältää runsaasti Kahai-öljyä retinoli, joka toimii ennaltaehkäisevästi ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Ravitsevat öljyt, kuten; kuten Inca Omega Oil, Kahai Oil ja Himalajan kirsikkaöljy vahvistavat ihon suojakerrosta ja tekevät ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Tagetes suojaa siniseltä valolta. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti kuivalle, vaativalle iholle.

 

Tuotenumero: 88054

Katso lisää vastaavia kuin 3-in-1 Facial Oil for dry, demanding skin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.