Be Here Now Skincare
Inhale, Exhale - Glow Returning Sheet Mask

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 10 Pcs
Tuotetiedot

Tee ihonhoidosta päiväsi rentouttavin hetki ja anna mielesi levätä samalla kun hellit ihoasi. Be Here Now Skincare Inhale Exhale – Glow Returning Sheet Mask -kangasnaamio on tehty heleyttämään sameaa ihoa ja täyttämään janoisen ihon ehtyneitä kosteusvarastoja. 

 

Kangasnaamio auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon, minkä ansiosta iho tuntuu pehmeämmältä. Kosteuttava vaikutus yhdessä ihoa kirkastavien ainesosien kanssa auttaa myös palauttamaan iholle sen luonnollisen, stressin ja kuivuuden myötä hiipuneen heleyden. 

 

Naamion hellävarainen hoitoseerumi ei sisällä ihoa kuorivia ainesosia, vaan sen sameaa ihoa heleyttävä vaikutus perustuu sen kykyyn kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Naamio sisältää lisäksi niasiiniamidia, joka myös kirkastaa ihoa.

 

Kangasnaamion ohut ja erityisen pehmeä kangas on valmistettu laadukkaasta Bemliese-puuvillasta, minkä ansiosta se asettuu kasvoille kuin toinen iho ja tehostaa siten hoitoseerumin imeytymistä iholle. Bemliese-puuvilla sitoo hoitavaa seerumia erinomaisesti itseensä, minkä ansiosta naamion kangas pysyy kosteana koko vaikutusajan. Ylellisen materiaalinsa ansiosta kangasnaamion seerumi ei ala valua naamion ollessa kasvoilla, mikä tekee naamiohetkestä entistäkin rentouttavamman ja miellyttävämmän. 

 

Be Here Now Skincare -ihonhoitotuotteet on tehty antamaan arjen keskellä tärkeä muistutus omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtimiseen.

 

“Worrying does not take away tomorrow’s troubles. It takes away today’s peace.”  

  • Kosteuttava ja heleyttävä kangasnaamio kaikille ihotyypeille
  • Sopii erityisesti samealle, kosteuskäyhälle ja stressaantuneelle iholle
  • Sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, luonnonmukaisia uutteita ja ihoa kirkastavaa niasiiniamidia
  • Kangas ylellistä Bemliese-puuvilla, joka asettuu tiiviisti kasvoille

Tuotenumero: 84392
Käyttö

Puhdista kasvot, jotta kangasnaamion hoitava neste pääsee imeytymään ihollesi mahdollisimman hyvin. Levitä halutessasi iholle kasvovettä, hoitonestettä ja seerumia ennen kangasnaamion käyttöä.

 

Aseta kangasnaamio kasvoillesi ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamion kangas kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja painele kasvoille jäänyt hoitoseerumi hellästi iholle.

 

Kangasnaamion käytön jälkeen iholle on aina hyvä levittää oman ihotyypin tarpeisiin vastaava kosteusvoide, jotta kangasnaamion tuoma kosteus säilyy iholla mahdollisimman pitkään.

 

Käytä kangasnaamiota 1-2 kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Jos ihosi on erityisen janoinen, voit myös käyttää kangasnaamioita päivittäin viikon ajan tehokuurina palauttamassa iholle sen ehtyneet kosteusvarastot.

 

 

Vinkki: Voit itse valita, millaisen tunteen haluat ihollesi jäävän kangasnaamion jälkeen. Jos odotat kangasnaamion poistettuasi 5-10 minuuttia, jää iholle hoidettu tunne, mutta iho ei tunnu liian rasvaiselta. Näin käytettynä naamio sopii loistavasti esimerkiksi ennen juhlameikkiä, virkistämään kasvoja aamulla tai jos iho rasvoittuu helposti. Naamion iholle jättämä pinta voi myös auttaa meikkipohjaa kiinnittymään ja kestämään paremmin.

 

Jos haluat helliä ihoasi erityisen tehokkaasti, voi kangasnaamion poistettuasi painella loputkin naamiopussin sisältämästä hoitoseerumista iholle. Tämä tapa sopii erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sekä silloin, kun naamiota käytetään illalla ennen nukkumaanmenoa.  

 

Jos haluat hoitaa ihosi lisäksi myös mieltäsi, käytä kangasnaamion vaikutusaika rauhoittumalla ja nauttimalla hetkestä. Unohda päivän tapahtumat äläkä mieti tulevia, vaan ole vain hetkessä ja hengitä syvään. Voit kokeilla esimerkiksi tätä hengitysharjoitusta, johon löydät ohjeet myös kangasnaamion pakkauksesta: 

 

4-7-8-tekniikka: Hengitä nenän kautta sisään neljän sekunnin ajan. Pidätä hengitystä seitsemän sekuntia ja hengitä suun kautta ulos kahdeksaan laskien. Toista neljästi.

 

Katso lisää vastaavia kuin Inhale, Exhale - Glow Returning Sheet Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut