Biotherm
Life Plankton

(13 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 17,68 €

41,27 € 58,95 €

Säästät 17,68 €

41,27 € 58,95 €

Variantti : Mask 75 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Biotherm Life Plankton Mask on ihoa rauhoittava ja intensiivisesti korjaava kasvonaamio, joka auttaa palauttamaan iholle sen heleyden ja tekemään ihosta kimmoisamman. Naamion hydrogel-koostumus on suunniteltu käytettäväksi yöaikaan kahdesti viikossa rasittuneen ihon vaikuttaessa elottomalta, näyttäessä punoittavalta ja ärtyneeltä sekä tuntuessa kuivalta ja kiristelevältä.

Iholle jätettävä hydrogel-yönaamio on saanut inspiraationsa kangasnaamioista, joiden tapaan naamio kietoo ihon alleen. Käytä naamion levitykseen silikonista Biotherm Life Plankton Mask Application Tool -naamiosivellintä saadaksesi sen levittymään optimaalisesti.

Käyttö

Levitä kasvonaamiota puhdistetulle kasvojen iholle illalla välttäen silmänympärysluetta. Anna naamion vaikuttaa yön yli ja huuhtele iho puhtaaksi aamulla. Käytä yönaamiota kaksi kertaa viikossa.

Katso lisää vastaavia kuin Life Plankton

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut