Decléor
White Magnolia Mask Absolute

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 9,50 €

38,00 € 47,50 €

Säästät 9,50 €

38,00 € 47,50 €

Valinta : 50 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Ylellinen anti-age-naamio kasvoille ja kaulalle. Tämä voidemainen naamio tekee ihosta hohdokkoon ja samalla toimii kosteuttavana ja pehmentävänä. Iho tuntuu ihanalta, erityisen sileältä ja ihosta tulee tasaisempi.

Orexcellence Energy Concentrate Youth Mask- naamio on ylellinen anti-age-naamio kasvoille ja kaulalle. Tämä voidemainen naamio tekee ihosta hohdokkoon ja samalla toimii kosteuttavana ja pehmentävänä. Iho tuntuu ihanalta, erityisen sileältä ja ihosta tulee tasaisempi. Naamiossa on kevyt kooostumus ja naamio koostuu aktiivisista ja tehokkaista öljyistä kuten magnolia, pioni-uute, litchi-uute sekä ruusujuuri.

Naamio sisältää myös sheavoitam keratolisia yhdisteitä, hyaloronihappoa sekä C-vitamiinia. Orexcellence Energy Concentrate Youth Mask- naamio tekee ihosta tasaisemman sekä pehmentäää ihoa ja antaa iholle täyteläisen tunteen. Iho tuntuu uskomattoman sileältä ja tasaiselta. Naamio on myös täydellinen antamaan hehkua ja kiiltoa.

Käyttö:
Levitä 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle kaulaan ja kasvoille (vältä silmienympärystä). Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pese pois kosteilla vanulapuilla ja tämän jälkeen viimeistele käyttäen kasvovettä. Älä käytä yön yli.

Levitä kaulalla, niskaan ja rintakehälle, jos haluat tehdä ihostasi yhtä loistokkaan kuin kasvojesi iho.

Käyttö

Levitä naamiota puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle välttäen huulia ja silmänympäryksiä. Anna naamion vaikuttaa 10 minuuttia ja pyyhi iho hellästi puhtaaksi kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.