Holika Holika
Pure Essence Mask Sheet Pack Lemon

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,50 €
10,50 €
Variantti : 5x23 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Pure Essence Mask Sheet - Lemon on syvästi virkistävä arkkinaamio, joka on täynnä C-vitamiinia, joka parantaa ihon joustavuutta ja suojaa samalla ihoa antioksidanteilla. Sitruunauutteella on kevyt kuorintavaikutus ja se tekee ihosta pehmeän, se antaa myös säteilevän hehkun. Ultraohut kuitupohja edistää läheistä kosketusta ihon kanssa, mikä johtaa kaavan aktiivisten ainesosien parempaan imeytymiseen.

Sitruunan lisäksi Pure Essence Mask Sheet - Sitruuna- ja suoniuute sisältää mm. pionista, gotu kolasta, kamomillasta, appelsiinista, omenasta ja papaijasta, joilla on yhdessä pehmentävä, ravitseva ja tasoittava vaikutus.

  • Upfrä ;häpeällistä

  • Kirkastava

  • Kosteuttava

  • Pehottava

  • < li>

    Kevyesti kuoriva

Sisältää: 5 arkkinaamiota

Levitä puhdistuksen ja väriaineen jälkeen, anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja poista sitten ja taputtele varovasti jäljellä olevaa seerumia ihoa maksimaalisen imeytymisen takaamiseksi. Vältä kosketusta ihon kanssa äläkä jätä naamaria liian pitkäksi aikaa; että se kuivuu kokonaan.

Tuotenumero: 87440

Katso lisää vastaavia kuin Pure Essence Mask Sheet Pack Lemon

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.