Huxley
Balance Blend

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille

Säästät 6,59 €

26,36 € 32,95 €

20%

Säästät 6,59 €

26,36 € 32,95 €

Variantti : Clay Mask 120 g
Katso myös
Tuotetiedot

Huxley Clay Mask; Balance Blend on puhdistava savinaamio, joka poistaa iholta ylimääräistä rasvaisuutta ja puhdistaa ihohuokosia tukkivia epäpuhtauksia tehden ihosta puhtaamman ja tasaisemman. Sisältää marokkolaista ghassoul-savea, jolla on erinomaisia ihoa puhdistavia ominaisuuksia samalla ollen hellävarainen iholle. Savinaamio hyödyntää Cube Clay Matrix -teknologiaa, jossa kuutiomaisen rakenteen muodostavat savipartikkelit sulkevat sisälleen kosteuttavia ainesosia parantaen niiden stabiilisuutta. Kun naamiota levittää iholle, kuutiorakenne hajoaa ja kosteuttavat aineet pääsevät iholle. Naamio hyödyntää myös eri kokoisia savipartikkeleita, jolloin sillä on myös ihoa kuorivia ja tasoittavia ominaisuuksia.

Levitä reilu määrä kuiville, puhtaille kasvoille puhdistuksen jälkeen välttäen huulia ja silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä ennen kuin naamio kuivuu täysin. Käytä 1-3 kertaa viikossa.

Tuotenumero: 99616

Katso lisää vastaavia kuin Balance Blend

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.