Foreo
UFO Mask Green Tea

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
18,90 € Suos. hinta 24,95 €
18,90 € Suos. hinta 24,95 €
Variantti :
Katso myös
Tuotetiedot

Green Tea on sekaiholle tarkoitettu virkistävä ja puhdistava kasvonaamio. Vihreä tee on täynnä monia tehokkaita antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa ympäristömyrkyiltä. Lisäksi naamion rauhoittavat ominaisuudet puhdistavat ja hoitavat ihoa, jolloin siitä tulee raikkaan ja puhtaan tuntuinen. Kevyessä, raikkaassa ja luonnollisessa tuoksussa on energisoiva yrttien ja vihreän teen aromi.
Naamio sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kaupunkiympäristössä.

Yhteensopiva UFO-laitteen kanssa.

Käyttö
1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen.
2.Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.
3.Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.
4.Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.

Tuotenumero: 84126
Ainesosat

Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Sodium Polyacrylate, Panthenol, Allantoin, Polyglyceryl-4 Caprate, Dipotassium Glycyrrhizate, Parfum/Fragrance, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract

Katso lisää vastaavia kuin UFO Mask Green Tea

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.