Foreo
UFO Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
19,50 €
19,50 €
Variantti : Matte Maniac
Tuotetiedot

FOREO UFO Mask Matte Maniac -kangasnaamio tuo avun rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. FOREO UFO -naamiohoitolaitteen kanssa yhteensopiva mikrokuitukangasnaamio hyödyntää sinistä LED-valoa ja kylmäterapiaa epäpuhtauksien torjumisessa ja syväpuhdistavaa hiiltä ihohuokosten häivyttämisessä.

Hiilipitoinen koostumus

FOREO UFO Mask Matte Maniac -kangasnaamio valjastaa hiilen puhdistavan voiman epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon heleyttämiseksi. Hiili imee itseensä likaa ja epäpuhtauksia, mikä tekee siitä erinomaisen ainesosan juuri epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Kangasnaamion lootusuute ja taikapähkinä rauhoittavat ihoa ja häivyttävät laajentuneita ihohuokosia tehokkaasti.

 • UFO-aktivoitava kangasnaamio

 • Syväpuhdistava ja tasapainottava vaikutus

 • Sopii erityisesti epäpuhtaalle ja/tai rasvoittuvalle iholle

 • Sopii käytettäväksi vain FOREO UFO -laitteen kanssa

 • Prep - Lämpöterapia valmistelee ihon vastaanottamaan sinisen LED-valon ja aktiiviseerumin hyödyt

 • Purify - Tiheä T-Sonic-pulssi aktivoituu imeyttämään seerumin ja sininen LED-valo tappaa iholta epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereja

 • Calm - Kylmäterapia viimeistelee hoidon ja lukitsee seerumin iholle samalla kun rauhoittava punainen LED-valo yhdistyy puhdistavaan siniseen valoon

Koko: 6 kpl naamioita

Käyttö

 1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen. Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.

 2. Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.

 3. Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.

 4. Taputtele sormin kaikki jäljelle jäänyt hoitoneste kasvojen iholle ja viimeistele hoitorutiini suosikki kosteusvoiteellasi.

Huom. FOREO UFO Mask Matte Maniac -kangasnaamio sopii käytettäväksi vain FOREO UFO -laitteen kanssa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Butylene Glycol,Sodium Polyacrylate,Chlorphenesin,Water,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,Panthenol,Allantoin,Fragrance,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Methylpropanediol,Charcoal Powder,HYDROXYACETOPHENONE,Saussurea Involucrata Extract,Chrysanthemum Morifolium Flower Extract

Katso lisää vastaavia kuin UFO Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.