MITOMO
Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 25 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Ylellinen MITOMO Essence Sheet Mask Bee Venom + Gold -kangasnaamio hyödyntää kultaa ja mehiläismyrkkyä, jotka auttavat hoitamaan ikääntyvää ihoa. Jo muinaisten roomalaisten tiedetään käyttäneen kultaa ihonhoidossa ja Kleopatran uskotaan lisänneen ihonsa hehkua puhtaan kullan avulla. Myös perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä kultaa pidettiin nuorekkaan ihon salaisuutena ja yhä edelleen lehtikultaa käytetään apuna ihonhoidossa.

Mehiläismyrkkyä on käytetty laajasti perinteisessä lääketieteessä. Se stimuloi ikääntyvän ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kosteuttaa ihoa sekä lisää sen joustavuutta. Mehiläismyrkky auttaa häivyttämään veltostuneiden kasvojen juonteita ja ryppyjä palauttaen iholle sen nuorekkuutta. Kangasnaamioon imeytetyn seerumin sisältämän mehiläismyrkyn levittäminen ihon pinnalle pieninä määrinä huijaa ihon luulemaan, että se on saanut mehiläisen piston. Tämä lisää alueen verenkiertoa, mikä puolestaan stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa auttaen iho pysymään kiinteänä ja nuorekkaana. Mehiläismyrkkyä sisältävien ihonhoitotuotteiden säännöllisen käytön on huomattu parantavan ihon pintatekstuuria, häivyttävän laajentuneita ihohuokosia ja juonteita sekä vähentävän pigmenttimuutoksia.

Koko: 25 g

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojeniholle ja anna sen vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista kertakäyttöinen kangasnaamio kasvoilta ja taputtele loput pussin sisältämästä seerumista iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Aqua,Chlorphenesin,Triethanolamine,Sodium Acrylates Copolymer,Fragrance.,Phenoxy Ethanol,Colloidal Gold,Bee Venom,Dipropylene,Sodium Hyaluroate

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut