L'Oréal Paris
L'Oréal Paris Pure Clay Mask Trio

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
32,60 €
32,60 €
Variantti : Glow Mask 50 ml, Purify Mask 50 ml, Exfo Mask 50 ml
Katso myös
L'Oréal Paris
150 ml
Tuotetiedot

Ota multimasking-trendi haltuun ja helli kasvojesi ihoa L'Oréal Paris Pure Clay -savinaamioilla!

L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask on heleyttävä kasvonaamio, jonka sisältämä musta hiili toimii magneetin tavoin imien iholta epäpuhtauksia. Naamion täyteläinen voidekoostumus syväpuhdistaa ihoa poistaen sen pinnalta toksiineja.

L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask on raikasta eukalyptusta sisältävä puhdistava kasvonaamio, jonka erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sopiva koostumus auttaa poistamaan iholta huokosia tukkivaa likaa ja epäpuhtauksia. Ihohuokosia supistava savinaamio jättää iholle puhtaan ja virkeän tunteen.

L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask on kirkastavaa punalevää hyödyntävä kasvonaamio, jonka voidemainen koostumus kuorii ihoa hellästi jauhettujen aprikoosinkivien avulla. Puhtaan, pehmeän ja sileän tunteen tuova kasvonaamio saa ihon näyttämään heleämmältä ja kuulaammalta.

Pakkaus sisältää:
1 x L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask
1 x L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask
1 x L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

Katso lisää vastaavia kuin L'Oréal Paris Pure Clay Mask Trio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.