MISSHA
Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
12,95 €
12,95 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

MISSHA Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack on erityisesti nenän alueen mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien hoitoon ja ehkäisyyn kehitetty täsmänaamio, joka hyödyntää marokkolaista mustaa rasul-savea. Rasul-savi auttaa paitsi puhdistamaan, myös kosteuttamaan ihoa mineraalipitoisuutensa avulla. Ihohuokosia syväpuhdistava ja iholle raikkaan tunteen jättövö naamio auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja tasapainottamaan sen talin tuotantoa. Peel-off-naamio sopii käytettäväksi paitsi nenän, myös otsan ja leuan iholla.

  • Epäpuhtaalle iholle

  • Auttaa vähentämään mustapäitä ja muita epäpuhtauksia

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä naamiota puhdistetulle kasvojen iholle haluamillesi ihoalueille. Anna naamion vaikuttaa 15 minuuttia tai kunnes se on täysin kuiva. Irrota kuivunut naamio iholta vetäen. Käytä peel-off-naamiota 1-2 kertaa viikossa. Tehosta tuotteen vaikutusta käyttämällä tuotetta suihkun jälkeen tai höyryttämällä iho ennen sen käyttöä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Titanium Dioxide,Iron Oxides,Alcohol Denat.,Chlorphenesin,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Sodium Acetate,Water,PVP,Arctium Majus Root Extract,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract,Trehalose,Fragrance,Sodium Magnesium Silicate,Microcrystalline Cellulose,Polyvinyl alcohol,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water,Melissa Officinalis Leaf Extract,Juniperus Communis Fruit Extract,Saponaria Officinalis Root Extract,Fomes Officinalis (Mushroom) Extract,Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract,Moroccan Lava Clay,MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT,Nelumbo Nucifera Flower Extract,Hypericum Perforatum Extract,Sanguisorba Officinalis Root Extract,Methyl Acetate,Pelargonium Graveolens Extract,Charcoal Powder,Camellia Japonica Flower Extract,Rhus Semialata Gall Extract,Uncaria Gambir Extract,Viscum Album (Mistletoe) Extract

Katso lisää vastaavia kuin Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.