MISSHA
Speedy Solution Anti Trouble Patch Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
7,95 €
7,95 €
Valinta :
Tuotetiedot

MISSHA Speedy Solution Anti Trouble Patch Set -pakkaus sisältää käteviä finnitarroja, joiden avulla hoidat yksittäisiä epäpuhtauksia. Läpinäkyvä tarra asetetaan finnin päälle ja sen sisältämä teepuuöljy, hyaluronihappo ja viinirypäleöljy auttavat puhdistamaan ja rauhoittamaan tulehdusta nopeuttaen finnin paranemista.

Pakkaus sisältää 8 liuskaa, joissa jokaisessa on 12 tarraa.

Käyttö

Aseta finnitarra puhdistetulle iholle epäpuhtauden päälle kasvoveden käytön jälkeen. Anna tarran vaikuttaa 8-12 tuntia. Tarroja suositellaan käytettäväksi yöllä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Methylparaben,Propylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Alcohol Denat.,Water,Acrylates Copolymer,Phytosphingosine,Polysorbate 80,Salicylic Acid,Allantoin,Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.