MISSHA
Speedy Solution Smile Zone Patch

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

MISSHA Speedy Solution Smile Zone Patch -naamiolaput auttavat hoitamaan nenän ja suupielten välisiä nasolabiaalialueen juonteita. Hellävaraiset hydrogeelinaamiot sisältävät anti-age-vaikutteisia aktiiviaineita, jotka auttavat häivyttämään juonteita ja hoitamaan ryppyjä. Ihon kimmoisuutta lisäävät naamiolaput hoitavat kuivaa ja sameaa ihoa hyödyntäen energisoivaa alfalipoiinihappoa.

  • Materiaali: hydrogeeli

Pakkaus sisältää 2 naamiolappua.

Käyttö

Aseta naamiolaput puhdistetulle kasvojen iholle nasolabiaalijuonteiden päälle ja anna lappujen vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista laput ja taputtele loput seerumista iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Caprylyl Glycol,Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,1,2-Hexanediol,Agar,Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract,Fragrance,Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Thioctic Acid,Ceratonia Siliqua Gum,Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract,Acorus Calamus Root Extract,Adenosine,Perilla Ocymoides Leaf Extract,Schizandra Chinensis Fruit Extract,Glutathione,Coptis Japonica Root Extract,Dipotassium GlycyrrhizateChlorphenesin

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.