OFRA Cosmetics
Peptide Hydrating Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 21,00 €

31,50 € 52,50 €

31,50

Säästät 21,00 €

31,50 € 52,50 €

31,50
Valinta :
Katso myös
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Peptide Hydrating Mask on kosteuttava kasvonaamio, joka heleyttää ihoa ja palauttaa sen kosteustasapainon. Kasvonaamio sisältää synteettisiä silkkipeptidejä ja vihreä tee -uutetta, jotka yhdessä hoitavat ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee aiempaa pehmeämpi ja intensiivisesti ravittu.

  • Kosteuttava kasvonaamio

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 60 ml

Käyttö

Levitä ohut kerros kasvonaamiota puhtaille ja kuiville kasvoille. Anna vaikuttaa yön yli. Voidaan käyttää myös tehohoitona: levitä kasvonaamiota paksu kerros kasvoille ja anna vaikuttaa 15 minuutin ajan, huuhtele.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Carbomer,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Dextrin,Bisabolol,Tocopheryl Acetate,Water (Aqua),Shea Butter,Hexylene Glycol,Alanine,Urea,Perfume,Glutamic Acid,Aspartic Acid,Jojoba Oil,Green Tea Extract,Glycine Soja,Avocado Oil,POLYETHYLENE GLYCOL,Polyacrylamide &C-13 -C-14 Isoparaffin & Laureth-7,Polen Extract,Triethylglycine,Xylitylglucoside & Anhydroxylitol & Xylitol,Di-Sodium Edta,Fd&C Blue#1

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.