OFRA Cosmetics
Peptide Whitening Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
OFRA Cosmetics
50 ml
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Peptide Whitening Mask on ihoa kirkastava kasvonaamio, joka palauttaa kasvojen luonnollisen heleyden. Kasvonaamio sisältää iholle kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, synteettisiä silkkipeptidejä, solujen uudistumista tukevaa kinetiiniä, sitruunauutetta ja C-vitamiinia, joka tehostaa ihon uudistumista. Kasvonaamio pehmittää ihoa ja kohdentaa tehonsa erityisesti pigmenttimuutoksiin.

  • Kirkastava kasvonaamio

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 200 ml

Käyttö

Levitä kasvonaamiota puhtaille, kuiville kasvoille ja anna vaikuttaa vähintään 10 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. Käytä kasvonaamiota 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Propylene Glycol,Titanium Dioxide,Disodium EDTA,Hydrogenated Polyisobutene,Kaolin,Allantoin,Hyaluronic Acid,Tetrahexyldecyl Ascorbate,Caprylic/Capric Triglycerides,Deionized Water (Aqua),Lemon Extract,Kojic Acid,Avocado Oil,Menthyl Lactate,Kinetin,Peppermint Oil,Silk Peptides,Cetearyl Alcohol (& ) Sodium Cetearyl Sulfate,Polyacrylamide (&)C13-C14 Isoparaffin (&) Laureth-7,Lady's Mantle Extract,Palmitoyl Tripeptide-1 (and) Palmitoyl Tetrapeptide-7,D&C Blue #1

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.