Ole Henriksen
Cold Plunge Pore Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 9,59 €

38,36 € 47,95 €

Säästät 9,59 €

38,36 € 47,95 €

Variantti : 90 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask -kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja auttaa häivyttämään laajentuneita ihohuokosia. Puhdistava kasvonaamio tasapainottaa ihon rasvoittumista jopa kahdeksan tunnin ajan. Epäpuhtauksia poistava kasvonaamio tuo iholle viilentävän ja virkistävän tunteen.

Puhdistava kasvonaamio sisältää ihoa kuorivia AHA- ja BHA-happoja, jotka auttavat parantamaan ihon pintatekstuuria. Green Fusion Complex™ -yhdiste tasapainottaa ihoa ja antioksidanttiset, kasviperäiset aktiiviaineet tuovat iholle suojaa. Kasvonaamio on iholle levittäessä turkoosi, mutta muuttuu iholta viileällä vedellä huuhdeltaessa ylelliseksi vaahdoksi, joka huuhtoo iholta mukanaan liiallisen talin ja epäpuhtaudet. Iholle syntyy Ole Henriksen -tuotteille tunnuksenomainen upea Ole-hehku.

  • Syväpuhdistava kasvonaamio

  • Sekaiholle ja ravoittuvalle iholle

  • Häivyttää laajentuneita ihohuokosia

Koko: 93 ml

Käyttö

Levitä kasvonaamiota puhtaalle ja kuivalle iholle tasainen kerros ja anna sen vaikuttaa 15 minuuttia. Lisää iholle tämän jälkeen viileää vettä, vaahdota tuote hellästi hieroen ja huuhtele iho puhtaaksi. Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa. Suojaa iho auringolta käytttäessäsi tuotetta sen sisältämien AHA-happojen vuoksi.

Katso lisää vastaavia kuin Cold Plunge Pore Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.