PACKage
I Love Myself (Makeup Boosting Mask)

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

PACKage I Love Myself Makeup Boosting Mask

Korealainen PACKage I Love Myself Makeup Boosting Mask -kangasnaamio auttaa tekemään ihosta heleämmän näköisen. Kangasnaamio sisältää ihoa hellästi kuorivia AHA-happoja sekä tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Yhdessä ne saavat ihon näyttämään täyteläisen kosteutetulta ja kirkkaammalta, minkä ansiosta meikkipohja levittyy kasvoille tasaisesti ja pysyy pitkään kauniina.

"I Love myself, I am more than beautiful."

  • Kosteuttava ja kirkastava kangasnaamio
  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 25 g (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Painele loput seerumista hellästi kasvoille kankaan poistamisen jälkeen. Hellävarainen kangasnaamio sopii päivittäiseen käyttöön.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Carbomer,Propylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Water,Hydroxyethylcellulose,Glycolic Acid,Lactic Acid,Arginine,Malic Acid,Tartaric Acid,Sodium Salicylate,Methylpropanediol,Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract,Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract,Vaccinium Myrtillus Fruit Extract,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Glycol,Ethylhexylglycerin.,Citrus paradisi (Grapefruit) Fruit Extract,Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract,Pentylene,Sciadopitys Verticillata Root Extract,Pyrus Malus(Apple) Fruit Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.