Peter Thomas Roth
24k Gold

(5 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 19,70 €

78,80 € 98,50 €

Säästät 19,70 €

78,80 € 98,50 €

Variantti : Mask 150 ml
Katso myös
Peter Thomas Roth
100 ml
Tuotetiedot

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask on ylellinen kasvonaamio, jonka kallisarvoinen koostumus sisältää 24 karaatin kultaa. Heleyttävä naamio virkistää ja tasoittaa ihoa auttaen häivyttämään siltä juonteita. Naamio tuo iholle uskomattoman määrän kosteutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Kasvonaamion sisältämä 24 karaatin kulta tuo iholle kaunista heleyttä. Kulta lukitsee iholle kosteutta ja auttaa ihoa pysymään kiinteänä ylläpitämällä sen kollageenintuotantoa ja ehkäisemällä elastiinisäikeiden heikkenemistä. Antioksidanttinen kofeiini napakoittaa ihoa samalla kun peridotti auttaa tuomaan sille energiaa ja vähentämään solujen rappeutumista. Glyseriini ja hyaluronihappo täytelöittävät ihoa ja tuovat sille tehokasta kosteutusta imemällä itseensä kosteutta ympäristöstä.

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä naamiota puhtaalle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 5-10 minuuttia. Vältä naamion joutumista silmänympärysiholle. Huuhtele iho puhtaaksi lämpimällä vedellä. Käytä 2-3 kertaa viikossa saadaksesi parhaan hoitotehon.

Katso lisää vastaavia kuin 24k Gold

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut