Peter Thomas Roth
Hungarian Thermal Water Heat Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 14,30 €

57,20 € 71,50 €

Säästät 14,30 €

57,20 € 71,50 €

Variantti : 150 ml
Katso myös
Peter Thomas Roth
270 gr
Tuotetiedot

Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water Heat Mask -kasvonaamio yhdistää tehokkaan anti-age-teknologian lähdeveden mineraalipitoiseen koostumukseen. Kasvonaamio muuttuu voidemaisesta öljyiseksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Muutos tuntuu iholla lämpöreaktiona, joka avaa ihohuokosia ja auttaa aktiiviaineita vaikuttamaan paremmin.

Kasvonaamion luonnolliset ja ravitsevat kasviuutteet saavat lisätukea bioteknologisista tehoaineista, kuten Gatuline® RC- ja Merospheres-V-yhdisteistä. Kasvonaamion superfood-cocktail muodostuu muun muassa aprikoosin, ruusunmarjan, granaattiomenan ja mantelin uutteista. Kasvonaamion anti-age-vaikutus häivyttää näkyvistä juonteita, ryppyjä ja epätasaista ihonsävyä. Ihosta tulee aiempaa täyteläisemmän tuntuinen.

  • Lämpenevä kasvonaamio

  • Anti-age-vaikutus

  • Sisältää lähdevettä, kasviuutteita ja bioteknologisia yhdisteitä

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä reilu kerros kasvonaamiota puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 3 minuutin ajan. Aktivoi naamio kastelemalla sormet kylmällä vedellä ja hieromalla kasvoja. Kasvonaamio muuttuu öljyiseksi ja iholla tuntuu lämmön vaikutus. Kun lämpö katoaa, huuhtele naamio kasvoilta.

Huomioithan, että kasvonaamio muodostaa iholle lämpöreaktion. Mikäli lämpö ärsyttää ihoa ja tuntuu pistävältä, huuhtele naamio välittömästi iholta.

Katso lisää vastaavia kuin Hungarian Thermal Water Heat Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.