Priori
LCA fx161 - Hydrofill Masque

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 11,99 €

47,96 € 59,95 €

Säästät 11,99 €

47,96 € 59,95 €

Variantti : 120 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Priori LCA fx161 Hydrofill Masque -kasvonaamio auttaa elvyttämään, uudistamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Kasvonaamio saa ihon tuntumaan sileämmältä ja kiinteämmältä sekä näyttämään nuorekkaammalta. Kasvonaamio sisältää miedon 2% pitoisuuden LCA Complex -yhdistettä, joka koostuu maitohaposta ja laajakirjoisista A-, C-, E- ja provitamiini A -vitamiineista. Yhdisteen ansiosta kasvonaamio on kosteuttava ja ihoa tasapainottava. Merileväuute auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon ja pieni määrä maitohappoa edesauttaa ihon luonnollista uudistumista.

  • Kosteuttava kasvonaamio
  • Uudistava ja silottava vaikutus
  • Sisältää maitohappoa

Käyttö

Levitä runsas kerros kasvonaamiota puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista viileään veteen kostutetulla pyyhkeellä. Käytä aina tarvittaessa. 

Kevyt kihelmöinnin tunne on normaalia. Jos ihoärsytystä ilmenee, huuhtele huolellisesti vedellä ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä vain ohjeiden mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, pukeudu suojaaviin vaatteisiin ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin LCA fx161 - Hydrofill Masque

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.