Swiss Clinic
Face Dry Mask

(8 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti :
Katso myös
Swiss Clinic
30 ml
Tuotetiedot

Ainutlaatuinen kangasnaamio! Swiss Clinic Face Dry Mask -naamio on perinteisiin kangasnaamioihin verrattuna miellyttävä käyttää. Naamio ei jätä iholle tahmaista tuntua, vaan tuntuu kasvoilla kuivalta. Innovatiivinen, täysin vedetön koostumus ei kuitenkaan ole johtanut kompromissiin aineiden laadun suhteen, vaan kangasnaamio sisältää 87% aktiivisia ainesosia. Suuri aktiivisten ainesosien pitoisuus vaikuttaa iholla jopa 8 tunnin ajan, kun normaalin naamion vaikutusaika on keskimäärin vain 45 minuuttia.

Swiss Clinic Face Dry Mask häivyttää iholta iän mukanaan tuomia juonteita ja ryppyjä palauttaen iholle sen elinvoimaisuuden. Kangasnaamio kirkastaa ihon sävyä ja kosteuttaa intensiivisesti. Ihosta tulee pehmeä ja täyteläinen jo 15 minuutin vaikutustajalla. Jokaista Swiss Clinic Face Dry Mask -naamiota voi käyttää kolme kertaa, joten kyseessä ei ole perinteinen kertakäyttöinen kangasnaamio.

  • Kuivan tuntuinen kangasnaamio

  • Kosteuttava, ihoa täyteläistävä ja hehkua tuova vaikutus

  • Ei tarvitse huuhdella

  • Yhdellä naamiolla 3 käyttökertaa

  • Hyvin kasvoille muotoutuva kangas

Koko: 1 kpl (3 käyttökertaa)

Miten Swiss Clinic Face Dry Mask toimii?

Swiss Clinic Face Dry Mask -kangasnaamion aktiiviaineet on uutettu kankaaseen vallankumouksellisella tavalla, joka takaa sen ettei koostumuksessa tarvitse käyttää lainkaan vettä. Teknologiaa kutsutaan lyhenteellä WST (Wearable Skincare Technology). Ihon koskettaessa kangasta aktiiviset ainesosat vapautuvat kankaasta ja imeytyvät ihon eri kerroksiin.

Perinteiset kangasnaamiot ovat usein sotkuisia käyttää, sillä niissä aktiiviaineet on uutettu seerumiksi, joka puolestaan on imeytetty kankaaseen. Ylimääräinen seerumi jää usein iholle pyörimään ja sitä menee hukkaan pakkauksen mukana. Swiss Clinic Face Dry Mask käyttää vedetöntä aktiiviainekoostumusta, joka ei sotke ja kosteuttaa silti ihoa intensiivisesti. Vedettömyyden ansiosta yhtä naamiota voi käyttää kolmeen kertaan, jolloin naamion käyttöikä pitenee ja vaikutukset kestävät iholla pidempään.

Käyttö

Jokainen käyttökerta kestää 15 minuuttia. Parhaiden lopputulosten saamiseksi Swiss Clinic Face Dry Mask -naamiota kannattaa käyttää kolmena peräkkäisenä päivänä.

  1. Puhdista kasvot ja kaula huolellisesti esimerkiksi Micellar Cleansing Gel -miselligeelillä.

  2. Avaa kangasnaamion pakkaus ja asettele naamio kasvoille vaaleanpunainen puoli ihoa vasten. Kiinnitä naamio kasvoille asettamalla sen lenkit korvien taakse.

  3. Hiero kasvoja kevyesti naamion päältä, jotta tehoaineet aktivoituvat.

  4. Rentoudu 15 minuutin ajan ja poista naamio vaikutusajan jälkeen. Älä huuhtele kasvoja - naamion aktiiviset ainesosat vaikuttavat iholla jopa 8 tunnin ajan!

  5. Taittele Swiss Clinic Face Dry Mask -naamio varovasti takaisin pakkaukseensa. Naamiota voi käyttää kolme kertaa.

Tuotenumero: 69938

Katso lisää vastaavia kuin Face Dry Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut