The Ordinary
Salicylic Acid 2% Masque

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,50 €
16,50 €
Variantti : 50 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque -kasvonaamio heleyttää sameaa ihoa ja tähtää ihon tekstuurin silottamiseen. Salisyylihappoa ja kasviperäistä hiiltä sisältävä kasvonaamio jättää ihon pehmeän ja miellyttävän tuntuiseksi taistellen samalla epäpuhtauksia vastaan. Salisyylihappo poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, syväkuorii ihohuokosia ja paljastaa heleämmän ja pehmeämmän ihon. Kasvonaamio sisältää myös syväpuhdistavaa savea ja hiiltä, jotka ovat tunnettuja epäpuhtauksia ja likaa sitovista ominaisuuksistaan. Kasvonaamion syväpuhdistava vaikutus takaa sen, että ihohuokosiin ei jää likaa, joka voisi tukkia niitä ja aiheuttaa epäpuhtauksia. Kasvonaamio puhdistaa ja kirkastaa ihoa jo alle 10 minuutissa, jolloin se sopii pika-avuksi silloin, kun sitä eniten tarvitsee.

  • Kasvonaamio
  • Sisältää 2% salisyylihappoa
  • Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle
  • Pois huuhdeltava koostumus
  • Heleyttää ja silottaa ihon tekstuuria
  • Syväpuhdistava vaikutus
  • Vegaaninen koostumus

Tuotenumero: 82016
Käyttö

Levitä kasvonaamio puhtaille ja kuiville kasvoille. Anna vaikuttaa maksimissaan 10 minuutin ajan, älä ylitä suositusaikaa. Huuhtele haalealla vedellä. Vältä silmänympärysaluetta. Älä käytä kostealle iholle tai herkälle, ohuelle, helposti reagoivalle tai vaurioituneelle iholle. The Ordinary suosittelee kasvonaamion testausta ennen ensimmäistä käyttökertaa huomaamattomaan paikkaan. Mikäli saat tuotteesta allergisen reaktion tai muita iho-oireita, lopeta tuotteen käyttö ja konsultoi tarvittaessa lääkäriä. Kasvonaamio saattaa herkistää ihoa auringon vaikutuksille, joten käytä päivisin korkeaa aurinkosuojaa.

Ainesosat

Aqua (Water), Kaolin, Squalane, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Silica Cetyl Silylate, Salicylic Acid, Sodium Polyacrylate, Pentylene Glycol, Charcoal Powder, 4-t-Butylcyclohexanol, Sclerotium Gum, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phytic Acid, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

Katso lisää vastaavia kuin Salicylic Acid 2% Masque

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut