Björk & Berries
Never Spring Body Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

BJÖRK&BERRIES Never Spring Body Oil

BJÖRK&BERRIES Never Spring Body Oil on syväkosteuttava vartaloöljy, joka sisältää orgaanista tyrnimarjaa, koivu-uutetta sekä luonnollisia öljyjä. Luonnonmukainen öljy heleyttää ihoa sekä suojaa sitä ulkoisilta ärsykkeiltä.

Ihoa pehmentävän öljyn tuoksu tuo mieleen kevätaamujen vihreyden ja raikkauden. Keväisen pirskahtelevassa, raikkaan tuoksuisessa öljyssä yhdistyvät sitruksen, koivun ja setripuun vivahteet, joita myski, vihreät omenat ja mustaherukat täydentävät.

  • 100% luonnollisia ainesosia
  • 10% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Koko: 100 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from certified organic farming

Ainesosat

Linalool,Citral,Benzyl Benzoate,Shea Butter,Vegetable Oil,Borage Seed Oil,Olive Oil,Sunflower Seed Oil,sea buckthorn seed oil,Rapeseed oil*,Natural/Synthetic fragrance,Fragrance allergens (Limonene,Natural emollient,Elderberry seed oil,Vitamin-E,Birch leaf extract,Cucumber seed oil,Citronellol).

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.