Björk & Berries
Never Spring Body Oil with Shimmer

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 11,98 €

27,97 € 39,95 €

Säästät 11,98 €

27,97 € 39,95 €

Valinta : 100 ml
Tuotetiedot

  • Yleinen

BJÖRK&BERRIES Never Spring Body Oil with Shimmer

BJÖRK&BERRIES Never Spring Body Oil with Shimmer on syväkosteuttava vartaloöljy, joka sisältää orgaanista tyrnimarjaa, koivu-uutetta sekä luonnollisia öljyjä. Täysin luonnonmukainen vartaloöljy antaa ihollesi hehkua sekä suojaa sitä ulkoisilta ärsykkeiltä.

Heleyttävän öljyn tuoksu tuo mieleen kevätaamujen vihreyden ja raikkauden. Keväisen pirskahtelevassa, raikkaan tuoksuisessa öljyssä yhdistyvät sitruksen, koivun ja setripuun vivahteet, joita myski, vihreät omenat ja mustaherukat täydentävät.

  • 100% luonnollisia ainesosia
  • 100% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Koko: 100 ml

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Levitä tuotetta vartalon iholle hellästi hierovin liikkein.

  • Ainesosat

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from certified organic farming

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Levitä tuotetta vartalon iholle hellästi hierovin liikkein.

Ainesosat

Linalool,Citral,Benzyl Benzoate,Shea Butter,Vegetable Oil,Borage Seed Oil,Citronellol),Olive Oil,Sunflower Seed Oil,sea buckthorn seed oil,Järnoxid,Rapeseed oil*,Natural/Synthetic fragrance,Fragrance allergens (Limonene,Natural emollient,Elderberry seed oil,Vitamin-E,Birch leaf extract,Cucumber seed oil,Olive oil*,Shimmer pigments (mica,titandioxid,tennoxid).

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.