Elemis
Pro-Collagen Marine Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 19,79 €

79,16 € 98,95 €

Säästät 19,79 €

79,16 € 98,95 €

Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

Elemis Pro-Collagen Marine Oil -kasvoöljy on täynnä iholle hyvää tekeviä kasviuutteita, jotka ravitsevat ihoa ja häivyttävät näkyvistä juonteita ja ryppyjä. Ihosta tulee tasaisempi ja kosteutettu. Kolmen merilevän muodostama yhdiste on tehokas antioksidantti, joka stimuloi ihon omaa suojakerrosta ja vahvistaa kosteustasapainoa. Valkounikonsiemenöljy tuo iholle täyteläisyyttä ja heleyttä.

Elemis Pro-Collagen Marine Oil -kasvoöljyn kevyt koostumus imeytyy nopeasti, mutta ravitsee ja kosteuttaa intensiivisesti. Öljyn uudistava vaikutus antaa kasvoille uudenlaista hehkua ja tasaisuutta. Riittoisa öljy sopii käytettäväksi iholla sellaisenaan tai seerumin tavoin tukemassa muuta ihonhoitoa.

Koko: 15 ml

Käyttö

Levitä 3-4 tippaa kasvoöljyä puhtaalle iholle aamuin illoin ennen seerumia ja hoitovoidetta. Kasvoöljyä voi käyttää myös seerumin sijasta.

Aktiiviset ainesosat
  • Padina Pavonica - aktivoi kalsiumpitoisuutta ja vahvistaa solurakennetta ja epidermistä

  • Laminaria Ochrocleuca - auttaa ihoa suojautumaan ulkoisilta rasitteilta

  • Laminaria Digitata (sormilapakelppi) - ravitsee intensiivisesti ja sisältää iholle tärkeitä mineraaleja ja vitamiineja

Katso lisää vastaavia kuin Pro-Collagen Marine Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.