Neal's Yard Remedies
Rose Facial Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Rehydrating Rose Facial Oil -kasvoöljy on kosteuttava ja ravitseva öljy, joka sopii erityisesti normaalille ihotyypille. Ruusun, viinirypäleen siemenen ja hasselpähkinän öljyä sisältävä kasvoöljy auttaa tasapainottamaan ihon suojakerrosta ja palauttamaan sen kosteustasapainon. Kasvoöljyn ainesosat sisältävät runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja, jolloin se tukee optimaalisesti ihon hyvinvointia etenkin vaihtelevassa ilmastossa ja kylminä vuodenaikoina.

  • Tasapainottava kasvoöljy
  • Rauhoittava ja ravitseva vaikutus
  • Kosteuttava koostumus
  • Sisältää muun muassa hasselpähkinäöljyä, ruusuöljyä ja viinirypäleensiemenöljyä

Tuotenumero: 81100
Ainesosat

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil*+, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Damascena Flower Wax, Pogostemon Cablin Leaf Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Organically produced ingredient. +Nut derived ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 99% organic ingredients.

Katso lisää vastaavia kuin Rose Facial Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.