The Ordinary
100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil

(4 Arvostelut)
Vain 1 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
5,50 €
5,50 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Tuotetiedot

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil -kasvoöljy sisältää rohtopurasruohon siemenistä kylmäpuristamalla saatua, luomulaatuista öljyä. Rohtopurasruohon eli kurkkuyrtin (borago officinalis) siemenistä saatava öljy sisältää runsaasti iholle välttämätöntä gammalinoleenihappoa ja muita rasvahappoja, kuten linoleeni-, oleiini-, steariini- ja palmitiinihappoja. The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil -kasvoöljy auttaa rauhoittamaan herkästi reagoivaa ihoa, ravitsee kuivaa ihoa ja tuo iholle suojaa.

  • Rauhoittava kasvoöljy

  • 100% luomulaatuinen ja kylmäpuristettu

  • Sisältää iholle välttämättömiä rasvahappoja

  • Sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseksi hoitotuotteeksi

  • Erityisen hyvä kuivalle ja reaktiiviselle iholle

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama tippa kasvoöljyä kasvoille vesipohjaisten tuotteiden jälkeen.

Ingredienser

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 75854
Ainesosat

Borago Officinalis Seed Oil

Katso lisää vastaavia kuin 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut