The Ordinary
100% Plant Derived Squalane

(10 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,50 €
11,50 €
Variantti : 30 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
The Ordinary
Tuotetiedot

The Ordinary 100% Plant Derived Squalane -hoitotiiviste on valmistettu 100% skvalaanista, joka auttaa yläpitämään ihon kosteustasapainoa. Skvalaani on hiilivety, jota löytyy iholta luonnollisesti eikä se tuki ihohuokosia. Kaikille ihotyypeille sopivaa skvalaania voidaan käyttää myös hiuksissa auttamassa suojaamaan lämmöltä, lisäämässä kiiltoa ja ehkäisemässä hiusvaurioita.

  • 100% kasviperäinen skvalaani

  • Pitää ihon kosteutettuna

  • Sopii myös hiuksille

  • Vegaaninen tuote

  • Cruelty Free

  • Sisältää 100% ECOCERT-sertifioitua skvalaania

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara skvaleenia kasvoille vesipohjaisten ihonhoitotuotteiden jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Curly Girl -metodiin sopiva tuote

Tämä tuote sopii käytettäväksi kiharien hiusten hoidossa Curly Girl -metodin mukaisesti. Katso kaikki Curly Girl Methodiin sopivat tuotteet täältä.

Tuotenumero: 54872
Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin 100% Plant Derived Squalane

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut