L'Occitane
Aqua Réotier

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Aqua Moisturising Mist
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Ihoa energisoiva L'Occitane Aqua Réotier Fresh Moisturising Mist -kasvosuihke tuo raikasta kosteutusta aina tarvittaessa. Kalsiumpitoista lähdevettä ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa hyödyntävä kasvosuihke sopii käytettäväksi sekä puhtaalla iholla että raikastamassa meikattua ihoa päivän aikana. Kätevän kokoinen suihkepullo kulkee vaivatta mukana raikastamassa ja kosteuttamassa ihoa.

  • Kostuttava kasvosuihke

  • Sisältää lähdevettä ja hyaluronihappoa

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 50 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

AQUA/WATER - GLYCERIN - PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL - NITROGEN - SODIUM HYDROXIDE - CITRIC ACID - SODIUM HYALURONATE ? PHENOXYETHANOL - SODIUM BENZOATE - PARFUM/FRAGRANCE - CITRAL - HEXYL CINNAMAL.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.